Infantil i juvenil

Kames Kids és una activitat esportiva i de lleure, adscrita a federació i sense ànim de lucre, coordinada pel Centre Excursionista de Terrassa
...més...
Segons el diccionari, una muntanya és una “elevació natural del terreny alta i rosta”, una “dificultat molt gran a vèncer”. Però no per a nosaltres! Si quan escoltes la paraula muntanya sents aventura, emoció, natura, germanor... No ho dubtis i ves un pas més endavant amb AvanCET.
...més...
Si t'agrada la natura i estàs buscant nous reptes, prova EnCETem aventures!
...més...
Per a joves nascuts entre el 2005 i el 2008
...més...
Si t'agrada la natura i estàs buscant nous reptes, prova EnCETem aventures!
...més...
Diumenge, 25 de setembre Aquesta vegada proposem una sortida circular a un bonic indret, a la vall del Bisaura, els Bufadors de Beví. Els bufadors són cavitats i escletxes de les roques per con corre l'aire a una temperatura diferent de l'exterior. En dies de vent podem escoltar com “xiula” l’aire en passar entre les roques. Això, i la molsa i les fulles que hi ha li donen un aspecte de conte de fades. Fitxa tècnica: Sortida: 10.00h a l’aparcament dels Bufadors de BevíDurada prevista: Tornarem a Terrassa a la tardaDistància a recórrer: 5.73 kmDesnivell: 240 mDificultat: BaixaMaterial necessari: Farmaciola, roba d’abric, impermeable, gorra i crema solar. Important: Tant adults com a nens han de tenir la llicència/assegurança federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal en fer la inscripcióTransport: Cotxes particularsDades de contacte:Vocals: Berta Trullàs, Conchi Perez, Mercè Selga, Maria José Cano, Xavi Ruscalleda, Ariadna Simó i Guillem VillagrasaTelèfons: 678 94 90 22 i 699 94 69 14Correu coneixermon@ce-terrassa.cat Inscripció:
...més...
Per a joves nascuts entre el 2006 i el 2010
...més...