Històric

FOTOGRAFIA – INTENCIONS · FOTOGRAFIA DE VIATGES 🗓

Intencions és un projecte de Xafa’t · Xarxa Fotogràfica de Terrassa a la qual el CET s’ha adherit.

Dijous, 10 de gener a les 19.30 h

Projecció: la Fotografia de Viatges, a càrrec de Jordi Chamagué

Xerrada sobre fotografia de viatges a càrrec de Jordi Chamagué i Sans dins el marc de la setmana de fotografia organitzada pel grup XAFA’T.

El Jordi ens explicarà tot la seva forma de treball des que un dia un professor, després de veure les seves fotos de vacances, li va proposar participar amb unes imatges a una col·lectiva d’art d’ex-professors i ex-alumnes de l’Escola Industrial de Terrassa.

Tot i que és enginyer de formació, com a membre des de ben jovenet del Centre Excursionista de Terrassa i posteriorment Fotoclub Terrassa, Societat Catalana de Fotògrafs de Natura i Federació Catalana de Fotografia, ens ensenyarà un recull d’imatges i les relacionarà amb una mica d’història de la fotografia de viatges, els seus preparatius, la producció i el seu millor moment: l’edició. També ens recomanarà noms d’altres fotògrafs reconeguts de casa nostra i d’arreu. Finalment ens parlarà de com buscar una sortida a les nostres fotografies, quan el procés de creació s’ha acabat i  queden les fotos a l’arxiu mentre pensem en el proper destí.

Scheduled Històric