FEMALPÍ 🗓

La Gemma, la Maria José i la Conxi us volem presentar una nova iniciativa del Centre Excursionista de Terrassa, FEMalpí: un seguit d’activitats en què explorarem l’alta muntanya, practicarem una mica la tècnica alpinista i, sobretot, aprendrem a fer-ho amb seguretat.

És un programa dirigit a totes les persones del Centre que vulguin practicar l’alta muntanya i que desitgin descobrir els magnífics paisatges que ens ofereixen els Pirineus. Persones a qui no importi afrontar desnivells elevats, petites dificultats tècniques i llargues caminades. Volem recuperar l’esperit de l’alta muntanya: explorar-la amb grups petits, dormir amb tenda o fer bivac quan el temps ho permeti, gaudir de les primeres i les últimes llums del dia al cor de la muntanya i sentir l’emoció de pujar dalt de pics sovint poc freqüentats.

Nosaltres hem après tot el que sabem de la muntanya al Centre Excursionista de Terrassa i pensem que, tal com companys i companyes més experimentats que nosaltres ens van ensenyar allò que sabien, ara ens toca a nosaltres compartir la nostra experiència.

Benvinguts i benvingudes, doncs, a FEMalpí. Vens a descobrir l’alta muntanya amb nosaltres?

Calendari d’activitats:

9-10 de juliol – Mont Perdut (3.355m, Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut)

17 I 18 de setembre – Pic Boum (3.005m, Massís Perdiguero – Gourgs Blancs)