Històric

Extraescolars 2017-2018 🗓

Presentem les activitats extraescolars per aquest curs 2017-2018 pensades específicament per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Aquestes activitats estan plenament relacionades amb el món de la muntanya i les dividim en dues àrees: activitat física i activitat intel·lectual.

En l’activitat física treballem aspectes tècnics d’escalada, espeleologia i alpinisme: aprendre les tècniques de progressió, assegurament, nusos, saber davallar per cordes, etc., així com postures corporals per saber escalar, saber moure’s amb agilitat, prendre consciència del que comporten els excessos en l’esport i saber racionalitzar la capacitat de sacrifici.

En la part intel·lectual, treballem la geografia del país i del món; saber situar-nos. També estem coneixent la naturalesa fent jocs i tallers. Aprenem fotografia. Prenem consciència del món on vivim, dels recursos que tenim i que en altres zones del món no els tenen: aprenem a apreciar-ho i estimar-ho. I mentre fem totes aquestes activitats, anem transmetent d’una manera didàctica i pedagògica què ens aporta la muntanya i quins valors en podem extreure.

Tot pensat i adequat a les seves edats, per tal que els nens i nenes passin una hora i mitja ben divertida i alhora enriquidora. A final de curs, els infants que han participat en les activitats prepararan una sortida a la muntanya: nens i nenes, pares i mares gaudiran d’un cap de setmana a la muntanya preparat i pensat pels seus propis fills!

Inscripcions obertes a partir de setembre

 

[message background_color=’papayawhip’]

Informació pràctica

 • Horaris: dilluns i/o dimecres, de 17.30 h a 18.30 h
 • Preus:
  • Matrícula: 30 €. Socis gratuïta
  • Mensualitat:
   • 2 dies la setmana: 40 €
   • 1 dia la setmana: 30€
[/message]

Scheduled Històric