Històric

EXPOSICIONS · RETRATS MOLT ANIMALS 🗓

Del 3 al 28 de febrer

La Fotògrafa Carol Estrada (Karolina Moon) porta més de 9 anys dedicant-se a la fotografia: moda, producte, fotografia social, arquitectura…
Però des del 2015, ha sentit la necessitat d’explorar i especialitzar-se en el retrat animal, especialment, els gossos, per la seva connexió amb els humans.

Tal com ella mateixa ens explica, aquesta exposició pretén no deixar-vos indiferents i que descobriu en ells… quelcom que potser fins ara no havíeu sentit o observat:

«Sento un amor i admiració pels animals des que tinc ús de raó.»

El retrat és una de les disciplines que més m’apassiona de la fotografia: el repte de captar i transmetre, en una sola imatge, l’ànima d’un ésser viu. En una mirada, tota la seva complexitat o simplicitat, la immensitat d’un ésser, l’escència… .

Traslladar el retrat al món dels animals, ha estat una crida natural des del meu interior; un pas endavant i un repte meravellós que m’impulsa amb més força a mida que m’hi endinso.

Cada animal és únic i diferent. Igual que no hi ha dos éssers humans iguals.

Connectar amb ell, captar la seva essència i buscar les imatges que el defineixen més enllà del que es veu, formen part d’aquesta exposició. On, a part de tenir cura de l’estètica, el gran repte és traspassar la pell i pupil·les de cada ésser i extreure’n la seva essència. Espero almenys, acostar-m’hi.

Expressar en imatges la dimensió del que els uneix amb les seves famílies humanes, la seva connexió, trobar tot allò que es diuen sense paraules i que transcendeix la seva relació, són l’essència d’aquesta exposició que espero us arribi a dir coses dels animals … que no esperàveu.

Gràcies a tots per venir, i gaudiu-la!

Inauguració: dilluns, 3 de febrer a les 19.30 h

Scheduled Històric