Històric

EXPOSICIÓ: “Els Little Toons de DaniZAR”

DEL DILLUNS 4 AL DIUMENGE 24 D’ABRIL

Aguila_Coja 20.33.17 20.33.17 20.33.17

Inauguració de l’exposició a les 19:30h.

L’exposició “Els Little Toons de DaniZAR” és una selecció dels còmics i il·lustracions realitzades els darrers 3 anys per Dani Zarzuelo (Terrassa, 1975). El seu dibuix, que sempre ha estat realista, ha derivat en aquests 3 anys a un estil proper al dibuix animat (toon) on els personatges es caracteritzen per ser petits i amb un cap gran (little).

L’obra gràfica de DaniZAR sempre s’ha mogut entre la publicació en línia (webcòmic) i l’edició d’històries pròpies creades per a tots els públics. En aquests 3 anys ha tingut especial atenció al públic infantil-juvenil. El seu univers de personatges és del més variat; herois de móns de fantasía com “Renna y Bulor”, superherois catalans com “Catalan Networks” o paròdies de sèries de televisió com “Águila coja”.

“Actualment es troba treballant en una nova aventura de “Little Renna” titulada “Little Renna y el circo de los Dragones” que es publicarà sota un segell d’autoedició. En estones mortes sempre està gargotejant a la seva llibreta d’esbossos dibuixant versions de personatges de còmic, cine i televisió que després publica en el seu compte d’instagram (@danizarzuelo).”