Històric

ESTRENEM NOVA SECCIÓ!B(V)ICIS DE TEMPORADA

Camps de blat de la Segarrra de Mike MartínezTot i que alguna vegada s’ha intentat, no s’ha acabat de consolidar una secció de BICICLETA DE MUNTANYA. Probablement perquè no és fàcil coordinar els diferents nivells i les diferents inquietuds. Aquest cop hem tingut la pensada d’encetar un cicle d’excursions en bicicleta aptes per a tothom amb un mínim coneixement. No seran excursions de gran dificultat tècnica, sinó a l’abast de la majoria. Excursions pensades per descobrir indrets bonics en bona companyia. Prioritzant les ganes de passar-ho bé davant la competició o els grans desnivells. I amb PREMI FINAL! Un àpat de temporada segons l’estació que ens toqui. Volem combinar el paisatge característic de primavera, estiu, tardor i hivern amb els aliments que els acompanyen (unes amanides de colors a la primavera, uns calçots a l’hivern, uns bolets a la tardor, un arròs a l’estiu….).

La idea són quatre sortides anuals combinant un matí a cop de pedal amb el paisatge característic de cada estació.

Caldrà només disposar d’una bicicleta i saber-la fer anar. Procurarem que es puguin fer amb cadireta o carro per a la canalla, si bé no seran aptes per a nens petits que hagin de pedalar ells sols.

També estan pensades unes sessions teòriques per adquirir uns mínims coneixements en cas d’entrebanc (punxada, cadena, canvi…)

Animeu-vos-hi i BONA PEDALADA!!!IMG_2588

 

Les sortides previstes són les següents:

  • Diumenge 8 de maig. Les verdes onades de la Segarra.
  • Dissabte 9 i diumenge 10 de juliol. El marge dret del delta de l’Ebre.
  • Diumenge 25 de setembre. Un passeig per la història de l’aigua a les comarques lleidatanes.
  • Diumenge 13 de novembre. Bolets i tardor a l’antic traçat dels carrilets gironins.