ESTIUVIU 2021 🗓

SETMANA d’ALTA MUNTANYA

ENGEGUEM MOTORS A LES ESTADES D’ALTA MUNTANYA. ESTIUVIU 2021

Del diumenge 25 al dissabte 31 de juliol

NOVA PROPOSTA DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE TERRASSA!

Una setmana per compartir amb amics i amigues dedicada a l’aprenentatge de les tècniques bàsiques i necessàries per poder progressar per terreny de muntanya estival i, també, de totes aquelles tècniques, protocols, coneixements i maniobres que garantiran la seguretat individual i del grup.

El Refugi del Gerdar serà el nostre camp base i el centre logístic de les diferents activitats i tallers que es duran a terme. També esta previst realitzar una travessa de dues nits fora del refugi, on els i les joves podran experimentar i conèixer de primera mà l’organització i muntatge d’un bivac.

Aquestes estades tenen com a objectiu, guanyar autonomia a l’hora de moure’s per terreny de muntanya estival, conèixer tècniques bàsiques d’orientació, aprendre a preparar un itinerari, conèixer les tècniques bàsiques d’ús de la corda, saber preparar sistemes d’assegurament col·lectiu, conèixer les tècniques per realitzar un bivac, guanyar criteris a l’hora de prendre decisions, entendre la importància del treball en grup i conèixer i saber activar el protocol de rescat en cas d’accident, entre d’altres.

Tallers, coneixement i maniobres amb material, escalada o via ferrada son algunes de les activitats que més endavant detallarem.

 • Grups edats
  • de 7 a 9 anys
  • de 10 a 13 anys
  • de 14 a 17 anys
 • Els joves que hi vulguin participar han de disposar del carnet federatiu.
 • Hi haurà un màxim de 22 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 15 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació.
 • El preu d’inscripció serà de 440€ i cobrirà les despeses d’allotjament, les dietes i el material comú i l’anada al refugi amb autocar des de Terrassa (sortida diumenge des de l’Estació del Nord).
 • El desplaçament de tornada anirà a càrrec de cada participant, convidem a tots els familiars a venir a buscar els vostres fills i filles dissabte 31 al refugi del Gerdar.
 • La setmana anterior a les estades es farà una sessió de presentació a la seu social del Centre Excursionista de terrassa. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.
 • Comptem amb dos guies titulats de mitja muntanya, dos titulats amb monitor excursionisme FEEC i un titulat de grau superior AAFE.

Inscripció:

Scheduled Històric