Històric

ESQUI DE MUNTANYA AMB NENS I NENES

Aquesta temporada iniciem una nova vocalia dins la secció d’Alta Muntanya del CET: ESQUÍ DE MUNTANYA AMB NENES I NENS, MARES I PARES.

Esquí de muntanya amb nens i nenes pretén acostar aquesta modalitat de fer muntanya als més petits, o no tant petits, conjuntament amb els seus pares i mares. Seran sortides senzilles, amb poc desnivell i baixades suaus, perquè tots els infants puguin descobrir, conjuntament amb d’altres infants, aquesta manera de pujar i baixar muntanyes.

Al mercat no existeix material de progressió amb esquis de talles petites, per tant, els pares i mares hem de pujar a l’esquena el material dels nens. De ben segur, que quant nosaltres ja siguem molt grans, ells faran el mateix per nosaltres!

Buscarem cims que puguem sortir «calçats» des de el cotxe. Si el cim que hem seleccionat en aquell moment no presenta bones condicions, canviarem de zona. Les sortides estant adreçades a pares i mares que ja fan esquí de muntanya amb més o menys assiduïtat i que els seus fills i filles ja tenen un nivell mínim d’esquí.

Farem dues sortides:

  • Abril al cim de Comabona
  • Maig, al Tuc de Baciver, a la Vall d’ Aran. Aquesta última serà de cap de setmana, de manera que també compartirem l’estada en un refugi.

Més endavant concretarem dates exactes

Es tracta doncs, de compartir l’esquí de muntanya amb altres famílies i començar a apropar aquest món als nostres fills, si és que encara no ho han fet!

Més informació: Xavi Busom (669 15 02 72 ·  xmasjoan@hotmail.com)