Històric

ESPELEOLOGIA · EXPLORACIONS A ABKHÀZIA: LES 4 CAVITATS MÉS PROFUNDES DEL MÓN 🗓

Dijous, 12 de desembre a les 20.30 h

Aquest proper dijous dia 12 de desembre, amb motiu del 50è aniversari de la Secció d’Investigacions Subterrànies, el Centre Excursionista de Terrassa té l’honor de presentar una extraordinària conferència a càrrec d’un dels espeleòlegs de més prestigi al món: en SERGIO GARCÍA-DILS DE LA VEGA.

Amb el títol “MÉS ENLLÀ DELS 2.000 METRES DE PROFUNDITAT AL CAUCAS”, en Sergio ens explicarà tot allò relacionat amb les 4 cavitats més fondes del món, totes elles situades al massís d’Aràbica, al Caucas Occidental, República Independent d’Abkhàzia, Geòrgia.

Sergio García-Dils de la Vega és llicenciat en Geografia i Història; sobresalient al curs de postgrau de l’Institut Pushkin de Moscou; Doctor en Història Antiga; Diplomat, amb matrícula d’honor, en llengua rusa; Acadèmic de número de la Real Academia de Ciencias, Bellas Artes y
Buenas Letras de Écija.

En quan a l’aspecte espeleològic és Tènic Esportiu en Espeleologia pel Consejo Superior de Deportes. El 2007 va accedir a la direcció de la Escuela Española de Espeleología. La seva activitat l’ha desenvolupat principalment a la cordillera del Caucas, a la República d’Abkhàzia,
però també als Alps Julians (Eslovènia), cordillera del Tauro (Turquia) i Lefká Óri (Creta, Gràcia). Ha obtingut diferent distincions, entre elles el Premi de la Unió Internacional d’Espeleologia (UIS) els anys 2001 a Brasília i el 2005 a Atenes. També la Medalla Alexander Morozov el 2008 a Moscou i la Reial Orde del Mèrit Esportiu a Madrid el 2008.

Històric