Entrenament i formació

Entrenament urbà
Guarda PDF Ja podeu participar a l’activitat d’entrenament urbà cada divendres de 7 a 8 del matí. Recordem que l’activitat té un cost de 3 euros pels socis i de 5 euros pels no socis. Es realitza començant a l’exterior de l’entitat per acabar a dins fent exercicis d’estirament i abdominals dirigits sobretot als qui practiquen l’excursionisme. Si
...més...
Entrenament urbà a les tardes 🗺
Al CET sempre som sensibles als suggeriments que rebem. I, seguint aquesta norma, ens plantegem obrir un nou grup d’entrenement urbà les tardes de dimarts i dijous de les 19:00 a les 20:00.
...més...
Kames kids
Activitat extraescolar per córrer i fer jocs al bosc per a nens i joves de 6 a 16 anys amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l’activitat física i l’acostament dels nens i joves a l’entorn natural.
...més...
Alta Muntanya · 50è Curs d’Excursionisme · presentació del curs 🗓
Com cada curs, al CET, iniciem el curset d'excursionisme, una oportunitat per als joves d'iniciar-se al món de la muntanya.
...més...
Curs d’Excursionisme per a adults 2018-2019 🗓
El curs d'excursionisme per a adults és una oportunitat per a totes les persones majors de 18 anys que volen iniciar-se en als esports de muntanya.
...més...
60è CURS D’INICIACIO A L’ESPELEOLOGIA Nivell 1
Guarda PDF del 19 de març al 14 d’abril de 2019 PROGRAMA CLASSES TEÒRIQUES 19 de març, dimarts: Presentació del curs a càrrec de Marc Pirla, president de la SIS Història de l’espeleologia i estructura federativa, a càrrec de Salvador Vives i Jorba 21 de març, dijous: Material bàsic i tècniques de progressió, a càrrec
...més...
MARXA NÒRDICA · CURSET D’INICIACIÓ A LA MARXA NÒRDICA 🗓
5 i 6 d'abril
...més...