Històric

EL MASOS AMAGATS DE CANALDA

DISSABTE 7 DE MAIG
Primera Canalda de Jaume BuxadosA la part alta de la comarca del Solsonès hi trobem l’indret de les roques i masos de Canalda, per on farem la caminada. Sortirem d’un punt de la carretera de Solsona cap a Coll de Jou de Port de Compte, tot carenejant en direcció al mirador del Codó, seguirem per un camí planer en direcció a la font de Coll de Jou. Per el GR1 resseguirem uns roqueters fins el torrent de la Perdiu, indret on trobarem indicadors amb els noms de diferents espècies de plantes. Arribarem al nucli dispers de masos del poble de Canalda, amb l’església parroquial de Sant Julià. Seguirem per la serra de Canalda fins el Torrent de la Rasa Fonda, seguidament anirem pujant cap el poble abandonat d’Isanta amb el seu Castell i església dedicats a Sant Agustí d’Isanta, romànica de finals del segle XI. Al cap de poca estona, creurem un parell de torrentades tot arribant al final de la caminada a l’Hostal del Cap del Plà.
Itinenari: Hostal Cap del Plà, Hostal del Vent, Mirador del Codó, Coll de Jou, Canalda, Castell i ermita de Sant Agustí d’Isanta, Cap del Pla.

FITXA TÈCNICA
Lloc i hora de trobada: Al Centre Cultural a les 6:00h.
Distància a recórrer: 18,5 km.
Desnivells: +615m -817 m.
Dificultat: MODERADA. Diferents camins sense cap dificultat.
Consells específics: esmorzar i dinar de motxilla, aigua (trobarem diferents fonts però no sabem el cabdal), roba d’abric, protecció per la pluja i els ol, calçat adient i pals per caminar.
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del CET i a través del web del CET www.ce-terrassa.cat. Data límit d’inscripcions dijous 5 de maig.
Preus: 17 euros els socis i 27 euros els no socis.
Assegurança: Per participar en aquesta activitat cal que tingueu la llicència federativa. En cas contrari, heu de contractar l’assegurança temporal al punt d’atenció al soci (2 euros per dia).
Transport: en autocar.
Dades de contacte: Pep Mas (635 451 521 · pepmas@ono.com).
Vocals: Jaume Buxadós i Anna Tejedor.

[insert_php]

$AdreçaPost=”http://ce-terrassa.cat/?p=3613″;
$NomProducte=”MASOS AMAGATS DE CANALDA”;
$preu=”1700″;
$soci=”1000″;
$asseguranca=”200″;
$comments=true;
include ‘tpv/buyform.php’;
[/insert_php]