Històric

EL FARELL- SANT JAUME DE VALLHONESTA

DIUMENGE 7 DE FEBRER A LES 8:15h

carlesIniciarem la nostre caminada a la Casa Nova de St. Jaume, molt a prop de Pont de Vilomara. Es un camí de carro que remunta la riera de Santa Creu fins que l’entravessa. Llavors farem una primera pujada. Després el camí planeja fins les runes de Can Padre.
Farem una breu parada i continuarem, poc després ja veurem la casa de El Farell, ubicada dalt d’un turonet. Durant la caminada li donarem tota la volta.
Deixarem el camí per anar a l’ermita de St. Creu de Palou, passarem amb atenció per damunt de una petita pressa. Després d’una breu visita a l’ermita retornarem al camí i ens arribarem a El Farell, on esmorzarem.
Amb renovades forces deixarem El Farell i baixarem fins arribar a la riera de Matarrodona. La seguirem una estona aigües avall. Més endavant la deixarem i començarem una pujada per un corriolet fins l’antic hostal de St. Jaume de Vallhonesta.
Després d’una petita visita agafarem el sender que ens portarà de nou al punt d’inici de la sortida.

FITXA TÈCNICA

Lloc i hora de sortida: Estació d’Autobusos (Rambleta del Pare Alegre) a les 8:15 per organitzar els cotxes i sortir 8:30.
Temps de marxa: 3/4 hores caminant, tornada als voltants de les 18:00.
Desnivells: +475 metres.
Recorregut: 12 km.
Dificultat: BAIXA.
Recomanacions: Roba d’abric, crema solar, esmorzar i dinar. Botes mitja canya. Impermeable en cas de previsió de mal temp, pals.
Inscripcions: al punt d’atenció al soci del CET i a través del web del CET www.ce-terrassa.cat.
Transport: El desplaçament es farà en cotxes particulars.
Informació: Carles Llonch (633 306 703) matcllc@hotmail.com