Històric

EL CIUTADÀ POMPEU FABRA 🗓

Dimecres, 9 de maig a les 19.00 h

Us convidem a la conferència El ciutadà Pompeu Fabra que oferirà Quim Torra a Terrassa, que s’emmarca dins dels actes de commemoració de l’Any Pompeu Fabra que es fan a tot Catalunya.

Quim Torra i Pla és advocat, editor i escriptor. El 2015 va ser nomenat president d’Òmnium Cultural en substitució de Muriel Casals, càrrec que va traspassar a Jordi Cuixart a finals del mateix any. També va ser director del Born Centre Cultural. El 2016 va ser nomenat director del Centre d’Estudis de Temes Contemporanis de la Generalitat de Catalunya.

Quim Torra ha publicat diverses obres d’assaig, ha creat una editorial, A contra vent. També col·labora en diversos mitjans, com la revista digital Esguard. El maig del 2015 va ser nomenat director de la Revista de Catalunya. Actualment, és diputat al Parlament de Catalunya.

El seu ampli coneixement de la cultura del país i el seu compromís amb la divulgació de la nostra història són una garantia de la qualitat i l’interès que ha de tenir, sens dubte, la seva exposició.

L’acte està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, pel CNL de Terrassa i Rubí, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Terrassa i Òmnium Terrassa.

Scheduled Històric