Històric

Donacions, incorporacions i propostes per al setembre – octubre de 2016 🗺

Biblioteca

Biblioteca:

Donatiu de l’Ajuntament de Terrassa: Diversos autors (2016) Jaume Galofre. Edita Ajuntament de Terrassa, Col. Homenatges.

Arxiu:

Donatiu de Jordi Serra Pasias: Números de l’1 al 8 i el 10 de la Circular interna de la Secció d’Alta Muntanya del CET, que es van editar en format cicrostil durant la dècada dels anys 50.

Donatiu d’Armand Ballart: Audiovisual “Les Muntanyes d’en Fredi”, consistent en un recull de fotografies del fons fotogràfic del propi Fredi, seleccionades i ordenades cronològicament per l’Armand Ballard, i projectades i comentades pel ell mateix, durant l’acte d’homenatge a en Fredi Parera que es va celebrar el 10 de juny de 2016 al Centre Excursionista de Terrassa, en el marc dels actes de celebració de la Festa de Sant Bernat de Menthon.

Informació diversa:

Trobareu la Biblioteca Virtual i l’Hemeroteca Digital del Centre Excursionista de Terrassa al Catàleg Col·lectiu de Biblioteques Excursionistes de Catalunya: http://biblioteca.cec.cat/opac_cet/

La proposta:

Sou dels que feu vacances al setembre o l’octubre? Encara no teniu clar què fareu pel pont del Pilar?, cerqueu idees per un cap de setmana diferent però amb un pressupost contingut? Pots esgarrapar un dia de vacances i ajuntar-lo al dilluns o al divendres per fer un cap de setmana llarg? A la Biblioteca i Arxiu del CET hi ha disponibles diferents guies en préstec per als socis, amb propostes de voltes circulars o travesses, tant a peu com en bicicleta, que poden ajudar a decidir-vos i a preparar-les.

Descobriu-ne un tastet a través del següent enllaç: http://goo.gl/PAB20Q

Històric
Mapa