Biblioteca

Donació FEEC

DonacióJa ha arribat a la Biblioteca i Arxiu del CET, el lot de llibres que ens ha lliurat la FEEC en el marc del programa de “Suport a les biblioteques de les Entitats”. Enguany el lot de llibres triat ha estat el de l’editorial Cossetània, composat per una col·lecció de llibres de recent aparició (2015-2016) per a tots els gustos: per als amants dels GR, de l’esquí de muntanya, per als que els hi agrada fer excursions amb els més petits de la casa tot cantant cançons d’animals i insectes del Celdoni Fonoll, i per als amants dels indrets poc coneguts,mç, a peu o en biciccleta. Veniu-los a fullejar a la Biblioteca!.

– Brosel i Jordà, Alfons (2016) Puigmal – Núria – Ulldeter. 30 excursions a peu. Col. Top Catalunya. Cossetània Edicions i Editorial Alpina.

– Mauri i Portolés, Joseph (2015) Garrotas. 20 excursions a peu. Col. Top Catalunya. Cossetània Edicions i Editorial Alpina.

– Margaix Giner, Xavier (2016) GR 92 Nord. Catalunya. Sender de la Mediterrània. De Portbou a Vallvidrera. Col. Senders GR. Cossetània Edicions i Editorial Alpina.

– López Martín, Rafa (2016) Excursions a peu per la serra de Collserola. Col. Miniazimuts. Cossetània Edicions. Valls.

– Tutusaus i Martí, Joan (2016) Excursions a peu pel massís del Garraf. Col. Miniazimuts. Cossetània Edicions. Valls.

– Roma i Casanovas, Francesc (2016) Excursions a peu pel Montseny. Col. Miniazimuts. Cossetània Edicions. Valls.

– Roma i Casanovas, Francesc (2016) Excursions a peu per Montserrat. Col. Miniazimuts. Cossetània Edicions. Valls.

– Pascual, Ramon (2015) Guia dels arbres dels Països Catalans. Col. Guies de camp. Cossetània Edicions. Valls.

– Sans i Ravellat, Carles i Vidal i Pedrals, Carles (2015) Vallès Occidental. 17 excursions en BTT. Col. Azimut. Comarcal BTT. Nº 8. Cossetània Edicions. Valls.

– Puig Martí, Montserrat (2015) Baix Camp. 17 excursions a peu. Col. Azimut. Comarcal Senderismo. Nº 17. Cossetània Edicions. Valls.

– Segura, Joan Ramon (2016) Serra de Sant Gervàs i muntanyes veïnes. 29 itineraris. XV Premi Vèrtex. Col. Azimut. Nº 145. Cossetània Edicions. Valls.

– Jaumot, Miquel (2016) Caminant pels racons del Moianès. Col. Azimut. Nº 146. Cossetània Edicions. Valls.

– Tell, Ramon i Zurdo, Ferran (2016) Pels cingles de Bertí i de Gallifa. Col. Azimut. Nº 147. Cossetània Edicions. Valls.

– Costa, Pito i Lluch, Carles (2015) 50 itineraris d’esquí de muntanya pel Pirineu Català. Col. Azimut. Nº 146. Cossetània Edicions. Valls.

– Vastenavond, Barbara i Servent, Rafael (2016) Excursions amb nens per l’Alt Ter des d’una àrea de picnic.. Col. Excursions amb nens. Cossetània Edicions. Valls.

– Cartañá, Carles (2016) Pirineus: 50 joies de l’art romànic. Fotografies de Jordi Longás. Col. Khroma. Cossetània Edicions. Valls.

Longás, Jordi i García – Die, Chopo (2015) Montseny. 50 indrets amb encant.. Col. Khroma.. Cossetània Edicions. Valls.

– Fonoll, Celdoni (2013) Ales i pètals. Ocells, papallones, flors. Cossetània Edicions. Valls.

– Fonoll, Celdoni (2013) Mamífers peluts. Del llop a la musaranya. Cossetània Edicions. Valls.