Històric

CURSET BASE CAMP 🗓

Ja estan aquí els campaments d’estiu del curs d’excursionisme!

Des del curs d’excursionisme us volem fer arribar Curset Base Camp; un nou projecte d’activitat de lleure pel període d’estiu dirigit a joves nascuts del 2002 al 2006. Aquests campaments pretenen ser una continuació de la iniciativa del CET d’oferir activitats per a joves durant el mes de juliol ampliant el rang d’edats.

La iniciativa es presenta com una alternativa a les colònies convencionals, introduint els joves al món de la muntanya a través d’una estada de 12 dies al cor dels Pirineus i realitzant activitats que passen des de l’excursionisme i l’escalada, fins a jocs de lleure, banys a rius, tallers i guitarra.

Informació general

  • Dates: del dimarts, 2 de juliol a diumenge 13 de juliol de 2019.
  • Edats: nascuts/des del 2002-2006
  • Places: 25-35 nois/es
  • Lloc: Càmping Valle de Bujaruelo, Pirineu Aragonès

Activitats

El període de 12 dies es dividirà en dues meitats atenent a dues dinàmiques de funcionament diferents; una primera meitat consistirà en una ruta pel Pirineu Aragonès a mode de travessa amb finalització a la localització esmentada (Càmping Valle de Bujaruelo). La segona meitat dels campaments es desenvoluparan partint d’un camp base al càmping i amb la realització d’activitats diverses als voltants de la zona: ascensió
a cims, escalada, tallers, activitats de riu, manualitats…

Calendari d’inscripcions

La proposta està oberta a joves nascuts del 2002 al 2006, tant socis com no socis del CET, i les places ronden els 35 participants per les limitacions que imposa la pròpia naturalesa de la proposta. S’obrirà un primer període d’inscripció amb preferència per a nois/es del Curs d’Excursionisme del mateix any i socis del CET, que seguidament s’obrirà, en un segon període, a tot el públic. A continuació detallem les dates específiques:

  • Dijous 4 d’abril, 21h – reunió informativa dirigida a pares i participants.
  • Dijous 4 d’abril – obertura període d’inscripcions per a participants del curs d’excursionisme i socis del CET.
  • Dijous 11 d’abril – obertura període d’inscripcions per a tot el públic.
  • Divendres 10 de maig  – tancament del període d’inscripcions.

Us podreu inscriure a Curset Base Camp omplint el full de sol·licitud que us lliuraran a la secretaria del CET, on l’haureu de retornar dins del termini especificat (4/04 – 10/05). Els horaris són de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h i per a qualsevol dubte podeu contactar al telèfon 93 788 30 30 amb el mateix horari!

Preus i pagament

El preu dels campaments és de 350 euros. Per tal de realitzar-lo caldrà que primerament tramiteu la inscripció del vostre fill/a i que l’entregueu a secretaria (dintre dels terminis especificats anteriorment). En el mateix moment d’entregar-la caldrà abonar un primer pagament de 150 euros. Pel que fa al segon pagament, més endavant ja s’especificaran les dates límit per a la realització d’aquest.

Per qualsevol dubte us animem a assistir a la reunió informativa del dijous 4 d’abril a les 21.00 h al CET (Sant Llorenç, 10) i no dubteu en contactar al correu electrònic cursetcet@gmail.com pel que calgui

Descàrregues

Scheduled Històric