Històric

CULTURA · PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «EL MILLOR CUINER DE LA VALL DE KHUMBU» 🗓

Dijous, 28 de març a les 19.30 h

Publicat per Tushita edicions

Jordi Sugranyes, L’AUTOR, neix el 1945, fill i net dels cuiners que regentaven el Restaurant Barceloneta. Amb l’ofici de joier dissenyà i elaborà joies a tallers de Barcelona, Londres, Nova York i Ciutat de Mèxic. El 2010 va ser reconegut per la Generalitat de Catalunya com a Mestre Artesà Joier. També és escultor i practica la Vinicultura a la finca de Cal Cucut a Vallgorguina. Durant el servei militar cuinà per les Tropes Nòmades al Sàhara Occidental cuinant en condicions molt adverses. El 1982 va ser el cuiner de la 1ª expedició Catalana a l’Everest.

La presentació anirà a càrrec de Narcís Serrat, expedicionari d’aquella primera expedició catalana al sostre del món i de Jordi Sugranyes, cuiner de l’expedició i autor del llibre. Hi participarà Enric Soler, de Tushita edicions, i es projectarà un audiovisual preparat per en Jaume Altadill, a propòsit de la presentació.

En acabat els llibres podran ser adquirits (gràcies a la presència de la llibreria La Casa del Llibre) i signats pels seus autors.

ORGANITZA: Centre Excursionista de Terrassa
HI PARTICIPA: La Casa del llibre i Tushita edicions

Històric