Històric

COMUNICAT ORGANITZACIÓ CURSET BASE CAMP

Estimats cursetistes i famílies,

Els monitors i les monitores del Base Camp portem temps preparant els campaments d’aquest any amb molta il·lusió però també amb incertesa davant la situació actual. Malauradament, a causa de les notícies recents que hem rebut i que explicarem a continuació, ens veiem obligats a anul·lar-los si res no canvia. 

Fa uns dies es va publicar un document oficial amb la descripció de les normes de seguretat, higiene, etc. que haurien de complir aquest estiu les activitats de lleure a Catalunya arran de la Covid-19. En uns campaments d’estiu com els nostres resulta difícil (o fins i tot impossible en certs casos) respectar algunes de les premisses que es demanen: distància de seguretat de 2 metres entre els participants en tot moment, complir acuradament les normes d’higiene, de cuina, la separació de grups, el control de la salut dels participants… de manera que el que sembla més prudent i assenyat és cancel·lar l’activitat.

Esperem que entengueu que aquesta decisió ha costat molt de prendre i ens sap molt greu, però les condicions imposades impedeixen realitzar el Base Camp mantenint els seus objectius, valors, manera de fer i filosofia. No descartem la possibilitat de fer-ho al setembre, tot i que no som gaire optimistes vistes les restriccions de la normativa actual. Tot i això, seguirem atents a les novetats que puguin sorgir i, en cas que fos possible reprendre l’activitat, no patiu que us avisarem de seguida! 

Sentim molt les molèsties, i volem agrair-vos la confiança. Esperem que estigueu tots bé i que el desconfinament us permeti gaudir de la natura!

Monitors i monitores del Curset Base Camp