Històric

COLÒNIES DEL CET 🗓

Del 7 al 17 de juliol de 2020

Colònies d’estiu 2020 per a nens i nenes nascuts entre el 2006 i el 2011, ambdós inclosos. Nens i nenes, pares i mares, famílies… el mes de juliol ja s’acosta i, encara que no ens ho creiem, queden pocs mesos per a l’estiu!

A causa de la normativa de prevenció de la COVID 19, s’està buscant una casa que compleixi totes les condicions sanitàries i les màximes garanties.

Duraran 11 dies, del 7 al 17 de juliol i es duran a terme amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Els responsables seran monitores i monitors titulats en l’àmbit del lleure i coordinats per una directora de lleure. Es tracta d’un equip amb experiència i que, a més, han treballat junts a la Secció Infantil del CET durant tot l’any.

L’objectiu d’aquestes colònies és que els infants s’apropin i coneguin la natura tot fent activitats ben diverses a l’aire lliure. També volem que s’iniciïn en l’excursionisme practicant els diferents esports de muntanya i aprenent les tècniques més bàsiques per fer-los amb seguretat. Posarem una especial atenció als valors de respecte cap a la natura, cap les monitores i monitors i, evidentment, cap als companys i companyes i treballarem hàbits d’higiene i de responsabilitat, autonomia i iniciativa personals. A més, es reservaran estones perquè tothom pugui gaudir de les magnífiques instal·lacions de la casa com, per exemple, la piscina.

Durant els dies de l’estada, els nens i nenes realitzaran activitats de matí i de tarda, disposaran de temps lliure després de dinar i faran algunes activitats nocturnes.

Informació pràctica:

  • Inici: 7 de juliol a les 9.30 h a la casa de colònies.
  • Final: 17 de juliol al mateix lloc
  • Preu: 475 €
  • Inclou: Pensió completa durant 11 dies, activitats i assegurança
  • Desplaçaments: Per tal de minimitzar les possibilitats de contagi, no es contractaran autocars. Les mares, pares o tutors hauran de portar els infants a la casa situada al Montseny i els hauran de venir a buscar.
  • Més informació: correu electrònic: seccioinfantil.cet@gmail.com

Nota de la Junta Directiva: en cas que per motiu de l’estat d’alarma provocat pel COVID-19 no es poguessin tirar endavant aquestes colònies, el CET retornarà l’import íntegre de les incripcions

Pre-inscripció:

Scheduled Històric