Històric

Cims per la Llibertat 🗓

 

13 d’octubre de 2018

Des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, de l’Associació Catalana pels Drets Civils, KMS per la Llibertat i Bombers per la República ens arriba la iniciativa Cims per la Llibertat, que consistirà en pujar un cim escollit pels polítics catalans o els dirigents de les entitats sobiranistes que estan a presó o a l’exili.

Des del Centre Excursionista de Terrassa donem suport a aquesta iniciativa que lliga els valors que ens són propis (la llibertat, la democràcia i la defensa dels drets fonamentals) amb l’activitat que ens defineix com a entitat: la muntanya.

Si esteu interessats a participar-hi, podeu accedir al seu web https://www.cimsxlallibertat.cat/ on trobareu la manera de col·laborar-hi.

A més dels 18 cims escollits, s’ha habilitat un cim-0 a disposició de totes les persones que no puguin ascendir cap d’aquests cims però que vulguin fer-hi la seva aportació. Tots els diners recollits aniran íntegrament a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

El cim del CET

Des del CET anirem a fer el cim de la Mola, la nostra muntanya i la que ha escollit Josep Rull. Per anar-hi tots junts hem organitzat un autocar que sortirà de la parada d’autobusos de l’estació del Nord a les 8.45 h i ens portarà a can Robert.

Per a la tornada està previst sortir de can Robert a les 14.30 h cap a l’estació del Nord.

Preu de l’autocar: 5 €
Inscripcions: només a Secretaria del CET

Scheduled Històric