CIÈNCIES NATURALS · ORNITOLOGIA · TU ETS ENTORNS TSA 🗓

Diumenge, 24 d’octubre a les 10.00 h

Creus que l’aeroport és l’última barrabassada contra la crisi climàtica? 🛫 Doncs no. A Terrassa, l’Ajuntament està posant totes les facilitats per fer un macropolígon industrial que ocuparà gairebé 95 hectàrees de sòl agrícola i forestal d’alt valor ecològic situat a l’Anella Verda ♻️❗i ha modificat el planejament urbanístic municipal per tal que pugui acollir activitats logístiques (com Amazon).

Vols saber-ne més? Saps quanta biodiversitat hi ha als Bellots? Quanta producció agrícola suposen i podrien suposar? Quin impacte tindrà el polígon industrial? 📚 Creus que l’Ajuntament hauria de repensar-se aquesta idea davant del context de crisi climàtica i ambiental que vivim? 🚗.

La Plataforma

Tu ets entorns Terrassa us convida aquest proper diumenge 24 d’octubre a fer una marxa-acció per defensar els valors agrícoles i naturals dels Bellots. A les 10.00 h ens trobarem al Complex Funerari.

Serà una excursió planera d’uns 5 km i la sortida durarà de les 10.00 a les 12.30h, amb petites explicacions per part de membres del Grup d’Ornitologia del Centre Excursionista de Terrassa, l’ADENC, La Paparola i l’AAVV d’Egara.

Porteu una peça de roba vermella, que ens ajudarà a fer una acció per visualitzar els límits dels espais naturals que no volem que es traspassin.

Alcem la veu! Defensem els espais naturals i els valors agrícoles! Contra el seu model d’expansió de la ciutat, no deixarem perdre ni un pam més de terra. Diem sí a una transició ecològica i social per a Terrassa!

Ens veiem el diumenge 24 d’octubre a les 10h al Complex Funerari de Terrassa

SalvemElsBellots #TuEtsEntornsTsa #NiUnPamMés

Scheduled Històric