CAMPAMENT

CAMPAMENT SOCIAL D’ALTA MUNTANYA · REUNIÓ INFORMATIVA 🗓

Dimecres, 10 de juny a les 20.00 h

Benvolguts i benvolgudes famílies, 

L’equip organitzador del Campament Social d’Alta Muntanya del Centre Excursionista de Terrassa us fa arribar aquest correu respecte al 72è campament.

Com vam esmentar, ens hem vist obligats, per mesures de seguretat, a cancel·lar la reunió informativa que realitzem cada any a la seu social del Centre Excursionista de Terrassa. No obstant això, gràcies a la tecnologia virtual en podrem fer una de virtual en la qual us projectarem un power point amb tota la informació. Els organitzadors us anirem explicant amb detall cada aspecte. D’aquesta manera, podreu rebre tota la informació directament de les nostres mans i al final podreu preguntar qualsevol dubte que tingueu.

Així doncs, el DIMECRES 10 DE JUNY A LES 20.00 h, realitzarem la videoconferència.

La plataforma digital que utilitzarem per fer la videoconferència és GOOGLE MEET. Com funciona?- Només necessiteu tenir un compte de Google i un aparell electrònic on hi hagi una càmera i un micròfon (mòbil, tauleta digital, ordinador, etc). Si utilitzeu el mòbil heu de saber que per veure i unir-se a la videoconferència cal que us instal·leu l’aplicació Google Meet.

  • El mateix dimecres, mitja hora abans d’iniciar la videoconferència, us arribarà per correu electrònic un missatge nostre en el qual us facilitarem un enllaç per afegir-vos a la reunió. Només caldrà que hi feu clic i directament us enviarà a dins. 
  • Un cop dins, haureu de fer clic a la casella d’unir-se i esperar que us acceptem.
  • Preguem que una vegada sigueu dins, desconnecteu el micròfon per no barrejar les veus i evitar enrenou.
  • Durant la conferència podreu realitzar preguntes a l’apartat adient. D’aquesta manera tothom podrà veure-les i els organitzadors al final les resoldrem.

Per resoldre qualsevol dubte que tingueu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu cet.campament@gmail.com

Cordialment,

L’equip organitzador del Campament Social d’Alta Muntanya del Centre Excursionista de Terrassa.

Scheduled CAMPAMENT