Històric

CAMPAMENT BASE CAMP 2020 🗓

Estimats cursetistes i famílies,

Els monitors i les monitores del Base Camp portem temps preparant els campaments d’aquest any amb molta il·lusió però també amb incertesa davant la situació actual. Malauradament, a causa de les notícies recents que hem rebut i que explicarem a continuació, ens veiem obligats a anul·lar-los si res no canvia. 

Fa uns dies es va publicar un document oficial amb la descripció de les normes de seguretat, higiene, etc. que haurien de complir aquest estiu les activitats de lleure a Catalunya arran de la Covid-19. En uns campaments d’estiu com els nostres resulta difícil (o fins i tot impossible en certs casos) respectar algunes de les premisses que es demanen: distància de seguretat de 2 metres entre els participants en tot moment, complir acuradament les normes d’higiene, de cuina, la separació de grups, el control de la salut dels participants… de manera que el que sembla més prudent i assenyat és cancel·lar l’activitat.

Esperem que entengueu que aquesta decisió ha costat molt de prendre i ens sap molt greu, però les condicions imposades impedeixen realitzar el Base Camp mantenint els seus objectius, valors, manera de fer i filosofia. No descartem la possibilitat de fer-ho al setembre, tot i que no som gaire optimistes vistes les restriccions de la normativa actual. Tot i això, seguirem atents a les novetats que puguin sorgir i, en cas que fos possible reprendre l’activitat, no patiu que us avisarem de seguida! 

Sentim molt les molèsties, i volem agrair-vos la confiança. Esperem que estigueu tots bé i que el desconfinament us permeti gaudir de la natura!

 Monitors i monitores del Curset Base Camp

BASE CAMP 2020

Els campaments d’estiu del curs d’excursionisme!

Des del curs d’excursionisme us volem fer arribar la segona edició del Curset Base Camp (CBC); un projecte que va arrencar el 2019 i que torna carregat de ganes, novetats i muntanya! 

El CBC són uns campaments de muntanya dirigits a joves nascuts entre el 2003 i el 2007 i són una ampliació de l’oferta del CET d’activitats per a joves durant el període d’estiu. Els responsables de l’activitat som l’equip de monitores i monitors del Curs d’Excursionisme del CET; titulats en l’àmbit del lleure, coordinats per un director de lleure i amb experiència en activitats de muntanya.

La iniciativa es presenta com una alternativa a les colònies convencionals introduint al jovent al món de la natura a través d’una estada de 8 dies al cor dels Pirineus i realitzant activitats de lleure, excursionisme, jocs, banys a rius, guitarra i molt més!

Informació pràctica

 • Dates*: del diumenge 21 de juny al diumenge 28 de juny de 2020
 • Edats: nascuts/des del 2003-2007
 • Places: fins a 30 nois/es
 • Lloc: Pirineu aragonès
 • Preu: 300 €

Activitats

El format d’enguany serà lleugerament diferent del de l’edició passada; partint d’una estada de 8 dies, el pilar central dels campaments serà una ruta per l’alt Pirineu aragonès, sortint de Benasque i arribant a la vall de Pineta. S’alternaran dies de senderisme exigent a gairebé 3000 m d’alçada amb jornades de repòs a valls planeres. Els i les participants podran gaudir d’un inici d’estiu voltats de jocs, muntanya, tallers, rius, tarteres i amics. 

Inscripció i preu

La proposta està oberta a joves, tant socis com no socis del CET. Les places ronden els 30 participants per les limitacions que imposa la pròpia naturalesa de la proposta.

 • En primer lloc cal fer la pre-inscripció al formulari adjunt. La funció de la pre-inscripció és assegurar la plaça del o de la jove als campaments d’enguany. Aquesta pre-inscripció no comporta el compromís de realitzar la inscripció definitiva. 
 • Més endavant s’obriran inscripcions definitives on caldrà abonar els 300 € 

Per qualsevol dubte us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres al correu cursetbasecamp@gmail.com o als nostres telèfons de contacte:

 • Mariona: 638 431 106 
 • Albert: 658 068 872 
 • Berta: 644 217 965 
 • Cristina: 689 353 638

A principis de juny es farà una reunió informativa a la seu del CET dirigida a participants, mares i pares en la qual les monitores i els monitors ens presentarem i detallarem de forma extensa tota la informació necessària pels campaments.

Ruta prevista

Pre-inscripció

Scheduled Històric