Històric

68è CAMPAMENT SOCIAL D’ALTA MUNTANYA 2016 🗓

Atenció! Canvi en la data límit d’inscripció al campament! Ara és l’1 de juliol

A causa d’un requeriment del càmping en el que farem el campament d’Alta Muntanya d’enguany, la data límit d’inscripció s’avança a l’1 de juliol

DIUMENGE 31 DE JULIOL AL DIUMENGE 14 D’AGOST

IMG-20160413-WA0003Benvolguts i benvolgudes campistes del CET,

Com cada any ja s’apropen les dates del campament i enguany hem decidit anar al Pirineu francès, concretament al poble de Cauterets, als peus del gran Vignemale i del Balaïtous, i a tocar del sempre impressionant circ de Gavarnie.

Aquest any el campament és DES DEL DIUMENGE 31 DE JULIOL FINS AL DIUMENGE 14 D’AGOST. Tot i així, oferim la possibilitat d’assistir-hi una setmana o dies saltats per a qui sigui més còmode.

Cauterets és el punt d’accés més turístic i ràpid per arribar al Pont d’Espagne. També hi trobarem botigues, mercat, forns, banys termals i informació turística i d’excursions per la zona.

El càmping es diu LE PÉGUÈRE i es troba situat a 2 minuts del poble de Cauterets, on tenim accés a peu gràcies a un caminet senyalat paral·lel a la carretera, al qual arribem en 10 o 15 minuts.

A la zona tenim milers d’activitats a realitzar per a tot tipus d’esportistes, sigui escalada, alpinisme, BTT, senderisme o turisme actiu.

Com la majoria ja sabeu, al campament podem gaudir de 15 dies de desconnexió tot fent grup amb la resta de campistes. Són 15 dies on disposem d’un gran equip de cuina que prepara cada dia els àpats amb il·lusió per a gust i plaer de tots, i també realitzem la festa major, on els més petits gaudeixen d’una genial gimcana i es realitzen diferents tallers per als més grans, com són el ball de sardanes, els castellers i el taller d’arts culinàries, amb el qual podrem aprendre diferents maneres d’adornar i cuinar els aliments bàsics de cada dia perquè el menjar també entri pels ulls a més de per la boca.

Enguany tenim moltes novetats que esperem que siguin del gust de tothom.

Les dates de preinscripció són des del dia 12 d’abril fins al dia 15 de maig, i el preu és de 150 euros.

Les dates d’inscripció són a partir del dia 20 de maig fins al dia 1 de juliol.

from to
Scheduled Històric