CAMINADA SOLIDÀRIA 2022 · ANELLA VERDA DE TERRASSA 🗓

En benefici de l’associació EDFON EDUCATION DEVELOPMENT FOUNDATION NEPAL

Diumenge, 12 de juny

EDFON, és una ONG fundada el 2014 que treballa a l’entorn educatiu de Kathmandú, amb especial atenció a les famílies en situació de pobresa i amb dificultats socioeconòmiques. La nostra missió és fer possible que els infants en exclusió social del barri de Jarankú (Kathmadú) puguin fer real i efectiu el seu dret a l’educació.

L’escola “Nepal Ratna School” és el projecte vertebrador de l’ONG. Ofereix educació gratuïta i de qualitat a 360 infants d’entre 3 i 16 anys. Compta amb un equip compromès de 22 persones entre professors/es, director i manteniment. L’ONG consta d’una seu a Terrassa i una altra a Kathmandú, que treballen coordinadament en els projectes i treballs a realitzar.

Pep Aced · EDFON

Com cada any el Centre Excursionista de Terrassa, organitza una Caminada Solidària col·laborant amb una ONG local. Després d’una aturada de dos anys pel que fa a l’organització de la Caminada Solidària, tornem enguany amb més il·lusió que mai per ajudar a projectes solidaris. En aquesta ocasió, destinarem l’esforç a l’ONG EDFON, que lluiten per la reconstrucció i manteniment d’una escola a Nepal. Ens agrada que les causes estiguin vinculades a la nostra manera de fer i pensar i en aquest cas el motiu és l’educació. Nosaltres eduquem, sobretot als més joves, a viure l’esport i la natura d’una manera sincera, neta, emocionant, segura, lliure i sobretot amb respecte. El mateix respecte que EDFON planteja en els seus projectes.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres, molta sort amb les vostres iniciatives. Convidem a totes les persones i famílies interessades a descobrir l’Anella Verda de Terrassa per una bona causa.

Xavi Busom · President del centre Excursionista de Terrassa

Fitxa tècnica:

SORTIDA/ARRIBADA: Parc Nacions Unides. Terrassa (avinguda de la Lacetània, 48, 08225 Terrassa, 41.583884, 2.011575
HORARI DE SORTIDA: Des de les 8.30 fins a les 9.15 h. Si algú vol fer el recorregut corrent, ha de sortir dels primers.
MODALITATS: 2 Recorreguts, un de 12km i l’altre de menor distància, de 5 km, pensat per famílies amb nens.
DIFICULTAT: Baixa en totes les modalitats.
ITINERARI: Recorregut per l’Anella Verda de Terrassa
AVITUALLAMENTS:

  • Te, coca i xocolata a la sortida + suport alimentari de fruita i beguda al km 3 dels itineraris
  • Pica-Pica a l’arribada.

Tenint en compte el caràcter solidari de la Caminada, hem eliminat els gots d’un sol ús i preguem als participants que portin el got/bidonet per beure líquids i, sobretot, als participants de l’itinerari llarg que portin reforç alimentari pel seu compte, d’aquesta manera contribuïm a la sostenibilitat de la Caminada i dediquem tota la recaptació a EDFON.

PREUS

  • ADULTS: Inscripció anticipada 10 €. A la sortida 12 €
  • MENORS 14 ANYS: Inscripció anticipada 5 €. A la sortida 6 €.

Per a qui no pugui venir i vulgui col·laborar amb la Caminada Solidària, hi ha la possibilitat de fer la col·laboració solidària voluntària i seran obsequiats amb el mocador tubular regal de la Caminada, que hauran de recollir al punt d’atenció del Centre

Inscripcions:

Scheduled ical Google outlook Altres activitats >Caminades >Destacades

One thought on “CAMINADA SOLIDÀRIA 2022 · ANELLA VERDA DE TERRASSA 🗓

Comments are closed.