Històric

7a CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA 🗓

Atenció!
Inscripcions tancades!
Pots inscriure’t a la sortida el mateix dia de la Caminada
Majors de 14 anys: 12 €
Menors de 14 anys: 7 €

Diumenge, 5 de maig

L’EDUCACIÓ, EINA DE TRANSFORMACIÓ

UN RECORREGUT A TERRASSA: CAN BOGUNYÀ I LES FORADADES en benefici de l’associació Jambakasala

2 ITINERARIS de 7 km i 12 km i una ruta guiada-familiar en grup

«Col·laborem a proporcionar les millors condicions per poder ensenyar. És la millor manera d’ajudar al poble de Janjanbureh»

JAMBAKASALA

Fitxa tècnica:

 • SORTIDA/ARRIBADA: CLUB EGARA (Accés sud). Carrer Jacint Badiella, 7. 08225 Terrassa
 • HORARI DE SORTIDA: entre les 8.00 i les 9.00 h. Si algú vol fer el recorregut corrent ha de sortir dels primers. La Ruta guiada familiar sortirà a les 9.30 h en grup.
 • MODALITATS: 2 Recorreguts, un de 7 i l’altre de 12 km aproximadament, amb un desnivell positiu acumulat de 350 a 500m. També es farà un recorregut guiat familiar de 4,5 km
 • DIFICULTAT: Baixa en totes les modalitats
 • ITINERARI: Recorregut per les rodalies llac Petit i fins les Foradades
 • AVITUALLAMENTS: Te, coca i xocolata a la sortida + suport alimentari (fruita i beguda) al llarg de l’itinerari. Pica-pica a l’arribada
  Tenint en compte el caràcter solidari de la Caminada, preguem als participants que portin reforç alimentari pel seu compte.
 • Pels que no poden venir i volen col·laborar, hi ha la possibilitat de fer la col·laboració solidària voluntària i rebran un record de la Caminada
 • PREUS:
  • ADULTS: Inscripció anticipada 10 €. A la sortida, 12 €
  • MENORS 14 ANYS: Inscripció anticipada, 5 €. A la sortida , 6 €
 • INSCRIPCIONS:
  • al formulari adjunt a peu de pàgina
  • a secretaria del Centre Excursionista els dies feiners de 18.00 a 21.00 h
  • Transferència bancària al compte ES 78 0182 1786 17 0200081047 amb el concepte Caminada + nom dels assistents o Caminada donatiu
  • Inscripció anticipada, abans del 3 de maig
  • És possible fer la inscripció el mateix dia de la sortida

Presentació oficial

dilluns, 29 d’abril a les 18.30 h 

Oberta a tothom

Reunió de voluntaris

dimarts, 30 d’abril a les 19.00 h

Gemma Rocamora, presidenta Jambakasala

Som una ONG Terrassenca, formada per persones compromeses en la lluita vers les desigualtats. La nostra missió és afavorir el desenvolupament humà, social i econòmic a partir de l’apoderament de les pròpies comunitats amb la voluntat de treballar per un desenvolupament sostenible i rebaixar les desigualtats.

Amb aquesta voluntat, el projecte en el que estem treballant intensament és la construcció d’una escola infantil per a 90 infants a Janjanbureh, Gàmbia. Aquest projecte es realitza en estreta col·laboració i donant resposta a les necessitats identificades per la mateixa comunitat de Janjanbureh i ONG local. L’escola es concep sota les premisses del dret a l’educació, el medi ambient, la igualtat de gènere i la inclusió social.
Accions com la Caminada Solidària, permetran el desenvolupament de l’escola infantil, així com possibilita que els seus participants, gaudint d’aquesta activitat de natura i esport, coneguin i s’acostin a aquest emocionant projecte.

Gràcies Centre Excursionista de Terrassa per fer-ho possible!

Xavi Busom, president Centre Excursionista de Terrassa

Com cada any el Centre Excursionista de Terrassa organitza una Caminada Solidària col·laborant amb una ONG. En aquesta ocasió, destinarem l’esforç amb l’ONG JAMBAKASALA, que lluiten per la construcció i posada en marxa d’una escola infantil comunitària a Gàmbia.

Ens agrada que les causes estiguin vinculades a la nostra manera de fer i pensar i en aquest cas el motiu és l’educació. Nosaltres eduquem, sobretot als més joves, a viure l’esport i la natura d’una manera sincera, neta, emocionant, segura, lliure i sobretot amb respecte. El mateix respecte que Jambakasala planteja en els seus projectes.

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres, molta sort amb les vostres iniciatives.

Inscripció:

[gravityform id=”194″ title=”true” description=”true”]
Scheduled Històric

2 altres dates:

Scheduled Històric
Scheduled Històric