Històric

ASCENCIÓ AL CIM DE L’ACONCAGUA

Finalment el CET no representarà oficialment la sortida, que queda cancelada.

aconcagua

El cim més alt del continent Americà, l’Aconcagua, de 6.962 m. està situat a la Província de Mendoza, a cavall d’Argentina i Xile, malgrat està íntegrament en territori argentí.

La principal dificultat d’aquest cim és la seva considerable alçada, així que per fer-lo hi ha d’haver un procés d’aclimatació que, per tenir garanties d’èxit, s’estima en un mínim de 10 dies per la zona i anar agafant paulatinament alçada.

Farem una primera reunió preparatòria el proper dilluns 14 de Setembre. De tota manera, les persones que puguin estar interessades en venir podeu enviar un correu electrònic des d’avui mateix, ja que durant aquest estiu volem preparar alguna sortida al Pirineu.

Preveiem tancar les inscripcions no més tard del 20 de setembre, sobretot, per poder reservar els bitllets d’avió amb la màxima antelació possible. Serà per rigorós ordre d’inscripció a la sortida qui tindrà preferència i pot ser un dels 10 participants. De tota manera, i si és el cas, es farà un llista d’espera per si una de les persones que s’ha inscrit no reuneix les condicions físiques òptimes per garantir, a priori, l’èxit de la sortida.

Responsables de la sortida:
Marc Pirla i Xavi Busom
direcciotecnica@ce-terrassa.cat