Centre Excursionista de Terrassa | Activitats CET
3998
page-template,page-template-blog-template1,page-template-blog-template1-php,page,page-id-3998,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Activitats CET

Cursa de Sant Martí 🗓

  12 de novembre Curs i marxa solidària en col·laboració amb l’Obra Social Sant Joan de Déu a Viladecavalls Sortida: 10.00 h a la masia de can Turu Modalitats: Cross solidari: 10 km Marxa solidària: 6 km Cross infantil solidari: 2 km Patrocina:

Tai-txí 2017 🗓

A partir del proper mes d’octubre oferirem cada dimarts a la tarda, de 16.30 a 17.30, una sessió de Tai-txi.

33a Caminada Popular Solidària 🗓

A causa dels fets del diumenge, 1 d’octubre i de la situació d’incertesa que viu el nostre país, hem decidit ajornar la Diada de Germanor i la Caminada Popular i Solidària.

Setmana de Jocs al Carrer 🗓

Benvolguts amics i amigues, Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Centre Excursionista de Terrassa, Tocajoc/Miqui Giménez i Vet Aquí Que Associació Cultural pel foment de la narració oral, estem organitzant la SETMANA DE JOCS AL CARRER que es durà a terme del 4 al…

Diada de Germanor i Caminada Popular 🗓

A causa dels fets del diumenge, 1 d’octubre i de la situació d’incertesa que viu el nostre país, hem decidit ajornar la Diada de Germanor i la Caminada Popular i Solidària.

Tai-txí 🗓

A partir del proper mes de Novembre oferirem cada dimarts a la tarda, de 2/4 de 5 a 2/4 de 6, a les instal·lacions del CET, una sessió de Tai-txí. El Tai-txí és un art mil·lenari xinès, de suaus i lents moviments circulars, amb la…

Coral 🗓

Us convidem a formar part de les noves corals del CET: la juvenil, adreçada a joves fins a 15 anys, i la d’adults, a partir de 16 anys i sense límit d’edat.

Entrenament urbà a les tardes 🗺

Al CET sempre som sensibles als suggeriments que rebem. I, seguint aquesta norma, ens plantegem obrir un nou grup d’entrenement urbà les tardes de dimarts i dijous de les 19:00 a les 20:00.

LA NIT DEL JOC 🗓

A partir del dijous 6 d’Octubre es posarà en marxa un espai al centre dedicat a conèixer i gaudir dels jocs de taula.