Agenda

A calendar of events
 2018  Aug 
MTWTFSS
13141516171819
20212223242526
2728293031

 

2a SETMANA DE JOCS AL CARRER
ical Google outlook
Altres activitats Inici2
Del 3 al 7 de setembre de 2018 Benvolguts amics i amigues, Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Centre Excursionista de Terrassa, Tocajoc/Miqui Giménez i Vet Aquí Que Associació Cultural pel foment de la narració oral, estem organitzant la 2ª SETMANA DE JOCS AL CARRER que es durà a terme del 3 al 7 de setembre (Jocs i contes a la Plaça Vapor Ventalló) i de l’1 al 9 de setembre (Exposició Joc a Joc, als Amics de les Arts i JJMM).
SOM-HI CET!
ical Google outlook
Infantil i Juvenil Inici Notícies Pròximes
Del 3 al 7 de setembre  S'acaben les vacances i comença el nou curs escolar, els llibres i les llibretes t'esperen. Abans, però, et volem convidar a un lloc nou, a un espai ben especial! Vine a SOM-HI CET el casal del CET que tanca l'estiu!
Circuit català de Marxa nòrdica · Entorns de can Torres
ical Google outlook
Inici Marxa Nòrdica
29 de setembre Sortida del calendari de caminades del Circuit Català de Marxa Nòrdica, de la FEEC: "Entorns de Can Torres" Organitza: Centre Excursionista de Terrassa
Diada de Germanor 2018
ical Google outlook
Altres activitats Inici2
Diumenge, 7 d'octubre Apunteu-vos bé aquesta data, perquè serà el gran dia del Centre Excursionista.
Cims per la Llibertat
ical Google outlook
Altres activitats Inici
13 d'octubre de 2018 Des de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, de l'Associació Catalana pels Drets Civils, KMS per la Llibertat i Bombers per la República ens arriba la iniciativa Cims per la Llibertat, que consistirà en pujar un cim escollit pels polítics catalans o els dirigents de les entitats sobiranistes que estan a presó o a l'exili.