Històric

ACTIVITATS ORNITOLOGIA

CALENDARI ACTIVITATS

Cingles BertíMAIG: Reunió dimecres, dia 11 de maig a les 20:00h.
Xerrada i presentació del llibre, dijous 12 de maig a les 19:30h a la Sala d’Actes del CET.Presentació del llibre “Quan i on veure ocells a Catalunya”, a càrrec del seu autor, el reconegut ornitòleg Ricard Gutiérrez.

JUNY: Reunió dimecres, dia 13 d’abril a les 20:00h. Projecte Orenetes. Recordeu que els interessats a participar en el Projecte Orenetes us podeu posar en contacte amb els responsables del grup per tal de seguir les indicacions de recopilació de dades per al cens d’oreneta cuablanca (Delichon urbicum) als diferents barris de Terrassa. Període del 15 de juny al 31 de juliol.

JULIOL: Activitat + sopar de “l’Enganyapastors”, dissabte 9 de juliol. Us podeu posar en contacte amb els responsables del grup per confirmar l’assistència a l’activitat de tarda i al sopar posterior.

Recordar-vos que es fa una reunió mensual i que ens trobarem a partir de les 20:00h al local de Ciències del Centre per tal de preparar les activitats i altres temes.

Més informació del grup a: http://ocellsceterrassa.wordpress. com
Telèfons de contacte: Toni Sanllehí 661 406 716 / Enric Sanllehí 656 913 770 e-correu: tsanllehi@yahoo.es / esanllehi@yahoo.es