Històric

A portes d’iniciar la nova temporada d’esquí 2015-2016, ens agradaria fer un petit balanç de la campanya anterior.

Una de les activitats més elementals que duem a terme és l’ensenyament bàsic dels esports d’hivern, aquesta és la nostra essència. Els esforços que des de la Junta vam iniciar fa uns anys comença a donar els fruits. Tenim un bon grapat de nenes i nens que tenen l’honor de encapçalar aquesta llavor que vol portar endavant aquest propòsit; la temporada ens va comportar molts podis en les diferents curses que hem participat. En totes les categories s’ha pujat al calaix més alt, dels més petits als més veterans, tots ells han assolit un nivell molt alt.

Vam convocar els cursos de temporada sencera, els cursos de Nadal i de Reis i, esclar, el curset de Sis Setmanes, el nostre curs estrella i més antic del nostre club. En tots els nostres cursets la participació ha estat un èxit i això ens indica que anem per bon camí. També hem organitzat curses. Enguany han sigut el Picarol de Neu i el Premi Club d’Esquí Terrassa; dues curses consolidades i mot ben valorades en el circuit d’esquí Català.

Les activitats no s’aturen en acabar la temporada d’esquí. També s’han organitzat estades als Alps per tots els esportistes que han volgut seguir el Planning de treball que els nostres tècnics han preparat per a un funcionament òptim de cada esportista. Poc abans d’iniciar la nova temporada s’han organitzat tres sortides més; una a Les Deux Alpes, a Passo Stelvio i a la Snow Zone Indoor de Madrid. Amb aquestes dues sortides tant grans com petits han gaudit i s’han preparat per l’inici de la nova temporada. Hem iniciat amb molt entusiasme una nova aventura. A partir d’ara sentirem a parlar del Múixing i Canicros, especialitats en les que tindrem esportistes representant el nostre club. Al mes de novembre organitzarem a la vila de Santpedor el campionat de Catalunya de trineus amb gossos i canicros sobre terra.

Com veieu estem plens d’energia i ganes d’iniciar una nova temporada. Us hi esperem a tots i totes!!!

IMG-20141231-WA0005

IMG-20150627-WA0007