Històric

69è Campament Social d’Alta Muntanya 🗓

 

Del 30 de juliol al 13 d’agost

[message background_color=’PapayaWhip’]

Informació important d’última hora del 69è campament

Reunió informativa dimecres, 28 de juny, a les 20.00h a la sala Àngel Casanovas

Per causes naturals que s’han esdevingut en el lloc d’acampada, l’organització s’ha vist obligada a canviar l’emplaçament del campament que estava previst a Les Ecrins – Ailefroide.  Malauradament, el càmping Ailefroide s’ha vist obligat a tancar la zona a causa de despreniments i esllavissades de roques.

Després de rebre la notícia, amb la intenció de trobar la millor solució possible per a tothom, l’organització ha reemprès el contacte amb els altres emplaçaments que s’havien mirat i que compleixen totes les necessitats del campament. Així doncs, finalment, ubicarem el campament en un dels millors llocs d’acampada de la vall d’Aísa: la zona d’acampada de la Borda Juan Ramon.

El càmping d’enguany es troba situat a:

Carretera Pico de Aspe s/n – 22860 – Aísa (Huesca) – Espanya.

Des de Terrassa, la distància aproximada fins aquest càmping és de 4 hores. Es tracta d’un terreny d’acampada que disposa dels serveis bàsics d’un càmping. Volem destacar que ens han reservat tot l’espai d’acampada durant els 15 dies de campament. És a dir, només nosaltres ocuparem aquesta zona.

És un indret preciós amb tot un ventall d’activitats per fer com, per exemple, l’ascensió al Pico de Aspe o a la Mesa de los Tres Reyes, escalades per llocs idíl·lics com les Aiguilles d’Ansabére, excursions a infinitat d’espectaculars gorgs, etc.

Tots aquells que ja hàgiu realitzat la preinscripció i finalment no vulgueu venir al campament a causa del canvi esmentat anteriorment podreu dirigir-vos a la secretaria del Centre on us retornarem l’import pagat.

No dubteu en posar-vos en contacte amb l’organització per qualsevol dubte o qüestió que necessiteu resoldre.

Durant els pròxims dies anirem pujant informació a la web de tots els serveis i activitats de la zona.

Us hi esperem a tots!!!

[/message]

Com la majoria ja sabeu, al campament podem gaudir de 15 dies de desconnexió tot fent grup amb la resta de campistes. Són 15 dies on comptem amb un equip de cuina que estan encantats de cuinar cada dia amb il·lusió per a gust i plaer de tots. També fem la festa major del Campament, on els més petits gaudeixen d’una genial gimcana i es realitzen diferents tallers per als més grans com, per exemple, balls populars, castells i el taller d’arts culinàries, on podrem aprendre diferents maneres preparar i decorar els aliments bàsics de cada dia perquè el menjar també entri pels ulls a més de per la boca.

Enguany tenim moltes novetats que esperem siguin del gust de tothom.

Les dates de preinscripció són des del dia 11 de maig fins al dia 8 de juny. El preu de la preinscripció és de 150€.
Les dates d’inscripció són a partir del dia 12 de juny al dia 14 de juliol. Estigueu atents a aquest web. Ben aviat hi publicarem el preu final del campament!

[message background_color=’PapayaWhip’]

Fitxa tècnica

  • Lloc: zona d’acampada és la Borda Juan Ramon, vall d’Aísa, Aragó
  • Dates: del 30 de juliol al 13 d’agost
  • Reunió informativa: 11 de maig a les 21.00 h
  • Inscripcions:
    • Preinscripció: de l’11 de maig al 8 de juny · dipòsit de 150€ per campista
    • Inscripció: del 12 de juny al 14 de juliol
  • Preu del campament: encara per determinar. Estigueu atents al web, ben aviat el publicarem!
[/message]
Scheduled Històric

5 altres dates:

Scheduled Històric
Scheduled Històric
Scheduled Històric
Scheduled Històric
Scheduled Històric