Històric

18è Duatló d’Alta Muntanya de Catalunya

duatlo

Diumenge 4 d’octubre
18è DUATLÓ D’ALTA MUNTANYA DE CATALUNYA

El Duatló d’Alta Muntanya de Catalunya (Queralbs-Puigmal-Núria) arriba a la seva 18a edició el proper 4 d’octubre de 2015. El Centre Excursionista, com a entitat organitzadora de la prova, realitza una reunió informativa el dilluns 14 de setembre a les 8 del vespre al C.E.T. per als col·laboradors. Així, el Centre demana que totes aquelles persones voluntàries per a formar part dels controls assisteixin a la trobada.

Imprimir

Les inscripcions al Duatló cal fer-les a Triatlo.org, cliqueu aquí per accedir-hi.

– – – –

Recorregut:
22 quilòmetres · BTT
16 quilòmetres · Cursa a peu

Desnivell:
±900 metres · BTT
±1000 metres · Cursa a peu

Inscripció:
A partir del 25 de juliol · Per inscriure’s al duatló, s’ha de fer a través del web www.triatlo.org

Preus:
Del 25 de juliol al 14 de setembre:
33 € + 12 € d’assegurança
Del 15 al 30 de setembre:
40 € + 12 € d’assegurança

· Reunió col·laboradors: dilluns 14 de setembre a les 8:00 del vespre al C.E.T.
· Per a qualsevol aclariment, poseu-vos en contacte amb la Loreto (646 04 13 31) o el Kim (679 78 08 44).

[highlight]Reglament i informació 18ª DUATLÓ D’ALTA MUNTANYA DE CATALUNYA[/highlight]

[unordered_list style=’circle’]
 • L’organització es reservarà el dret de retornar l’import en casos justificats (només lesions amb parte mèdic) fins el 25 de setembre del 2015. En cap altre cas es retornarà l’import. L’organització no acceptarà en cap cas canvis de dorsals.
 • L’organització no permet la participació als menors de 18 anys.
 • L’alberg Maristes La Farga té places disponibles per pernoctar-hi i menjar-hi. Telèfon: 972727388
 • La sortida serà a les 8:15 del matí de la plaça de Queralbs.
 • L’horari màxim per a realitzar la Duatló és de 6 hores. Els participants que a les 3.30 h de cursa no hagin passat el control de pas del Puigmal, seran desqualificats i hauran de retornar cap a Fontalba (sense passar per Núria).
 • És obligatori el portar la jaqueta paravent amb mànigues en el tram a peu i l’ús del casc en tot el tram en BTT, tan de pujada com de baixada, en el cas de que el corredor no segueixi aquestes normes, serà desqualificat.
 • Tots els participants han de córrer amb dorsal i xip (ambdues coses seran facilitades o bé per la FCT (federats Triatló) o bé per l’organització).
 • L’Organització facilitarà el transport de bosses i pals fins a la transició a la collada de Fontalba. Tan bosses com pals han de quedar perfectament identificats per evitar possibles pèrdues. De baixada també es farà el mateix servei, però els corredors que ho facin servir hauran d’esperar a l’hora que arribi el vehicle de transport. Tot aquest material serà vigilat i lliurat al corredor a la seva arribada a l’alberg. L’horari de tancament serà a les 15:30h,si no s’ha recollit abans d’aquesta hora caldrà dirigir-se al mateix Alberg, ja que l’organització ho deixarà allà sense fer-se’n responsable. . L’organització vetllarà per tal de que no es perdi cap material, però en cap cas es farà responsable del mateix.
 • L’Organització es reserva el dret a acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa, sempre que n’hi hagi de disponibles. Per a retirar el dorsal, es requerirà el DNI al corredor inscrit i en el cas de que estigui federat, la tarja de federat vigent. Es podrà recollir el dorsal i la bossa del corredor entre les 18 i les 21 h. del dia 3 d’octubre, a l’Alberg Maristes La Farga, o fins a ½ hora abans de la sortida del dia 4, al mateix Alberg. Recordeu que de l’Alberg al punt de sortida hi ha 1,2 km.
 • El dia 3 d’octubre hi haurà dos breefings informatius a les 19 i a les 20 h. al mateix Alberg.
 • La pista d’accés a la collada de Fontalba romandrà tancada al trànsit rodat des de les 7 del matí fins que l’Organització ho autoritzi, aproximadament cap a les 5 hores de cursa pels vehicles que vulguin pujar i cap a les 5 i ½ hores pels vehicles que vulguin baixar.
 • Gran part del recorregut es realitza dins el l’Espai Natural Protegit (PEIN) del Puigmal. Es demana col·laboració per part de tots els participants en la preservació del medi-ambient, utilitzant únicament les bosses de brossa ubicades en els diferents avituallaments per a llençar-hi deixalles.
 • Es penalitzaran o desqualificaran aquells corredors que rebin ajuda externa durant el recorregut, que embrutin l’entorn i que no respectin les instruccions de l’organització.
 • Es posarà a disposició dels participants i interessats, diferents espais de pàrquing a l’Alberg Maristes La Farga. Durant tot el cap de setmana restarà prohibit aparcar al pàrquing del cremallera de Núria, així com dins el poble de Queralbs (reservat pels veïns i comerços residents).
 • S’establiran dues categories: homes i dones absolutes. L’organització farà un acte de lliurament de premis. Els premis per categoria seran:
  • 1er Classificat per categoria: 300 eur.
  • 2on Classificat per categoria: 200 eur, sempre que hi hagi un mínim de 15 participants per la seva categoria.
  • 3er Classificat per categoria: 100 eur, sempre que hi hagi un mínim de 25 participants per la seva categoria.
 • Per a informació sobre allotjaments i establiments de restauració consulteu la web www.elripolles.com
[/unordered_list]