Històric

1a Cursa de muntanya Runpuigmal

Diumenge 4 d’octubre
1a CURSA DE MUNTANYA RUNPUIGMAL

El nostre Duatló ha arribat a la majoria d’edat i li hem volgut regalar una germana, la RUNPUIGMAL, una cursa de muntanya amb el següent recorregut:

Imprimir

Les inscripcions a la Runpuigmal cal fer-les a Runedia.com, cliqueu aquí per accedir-hi.

Seran uns 27 quilòmetres de recorregut i 1900 metres de desnivell tan de pujada com de baixada.
La nostra idea és aprofitar la mateixa estructura per fer les dues curses el mateix dia, el diumenge 4 d’octubre, i així mirar de recuperar el nombre de corredors inscrits entre les dues competicions.
Tot i això, ens caldrà incorporar més voluntaris col·laboradors tant per les tasques de preparació i marcatge del dissabte 3 com per feines de controls, escombra i desmarcatge el diumenge 4. El Centre Excursionista, com a entitat organitzadora de la prova, realitza una reunió informativa el dilluns 14 de setembre a les 8 del vespre al C.E.T. per als col·laboradors.

– – – –

Runpuigmal

Recorregut:
27 quilòmetres

Desnivell:
±1900 metres.

Inscripció:
A partir del 25 de juliol · www.runedia.com

Enllaç directe a la inscripció aquí

Preus:
Del 25 de juliol al 21 de setembre:
24 € + 10 € d’assegurança
Del 22 al 30 de setembre:
30 € + 10 € d’assegurança

– – – –

· Reunió col·laboradors: dilluns 14 de setembre a les 8:00 del vespre al C.E.T.
· Per a qualsevol aclariment, poseu-vos en contacte amb la Loreto (646 04 13 31) o el Kim (679 78 08 44).

[highlight]Reglament i informació Cursa de Muntanya 1a Edició RUNPUIGMAL C.E.T.:[/highlight]

[unordered_list style=’circle’]
 • L’organització es reservarà el dret de retornar l’import en casos justificats (només lesions amb parte mèdic) fins el 25 de setembre del 2015. En cap altre cas es retornarà l’import. L’organització no acceptarà en cap cas canvis de dorsals.
 • L’organització no permet la participació als menors de 18 anys.
 • L’alberg Maristes La Farga té places disponibles per pernoctar-hi i menjar-hi. Telèfon: 97 272 73 88
 • La sortida serà a les 7:45 del matí de la plaça de Queralbs.
 • L’horari màxim per a realitzar la cursa  és de 5 hores i mitja. Els participants que a les 2.15 h de cursa no hagin passat el control de pas del Núria, seran desqualificats i hauran de retornar cap a Queralbs pels seus mitjans.
 • És obligatori el portar la jaqueta paravent amb mànigues, i es recomana portar malles, guants, ulleres de sol i tubular.
 • Tots els participants han de córrer amb dorsal i xip, el dorsal serà facilitat en tot cas per l’organització, i si no es té xip propi, també serà facilitat per l’organització.
 • L’Organització es reserva el dret a acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa, sempre que n’hi hagi de disponibles. Per a retirar el dorsal, es requerirà el DNI al corredor inscrit i en el cas de que estigui federat amb la tarja FEEC modalitat C, la tarja de federat vigent. Es podrà recollir el dorsal i la bossa del corredor entre les 18 i les 21 h. del dia 3 d’octubre, a l’Alberg Maristes La Farga, o fins a ½ hora abans de la sortida del dia 4, al mateix Alberg. Cal pensar que l’Alberg està situat a 1,2km del punt de sortida.
 • El dia 3 d’octubre hi haurà dos breefings informatius a les 19 i a les 20 h. al mateix Alberg.
 • En el cas de no estar en possessió de la tarja FEEC modalitat C, l’organització posa a disposició dels participants una assegurança d’un dia, específica per la cursa. En cap cas, l’organització acceptarà un participant sense cap assegurança, o bé s’haurà de tenir la corresponent de la FEEC o la que l’organització contractarà per aquesta cursa.
 • El corredor haurà de dur el dorsal posat, totalment visible a la part del davant i sense manipular.
 • Es farà una única sortida, homes i dones tots junts des de la plaça de Queralbs.
 • La desqualificació d’un corredor serà quan s’esdevinguin algunes d’aquestes situacions:
  • No quedi enregistrat en tots els controls, superi el temps límits de pas a Núria, no sigui respectuós amb els altres corredors, jutges, controls i organització, no socorri a qui ho necessiti o no n’informi al control més proper, no segueixi el recorregut marcat (tallant o escurçant), no porti el material correcte i obligatori per la Cursa, no sigui respectuós amb el medi ambient, no porti el dorsal visible, s’anticipi al senyal de sortida i faci servir qualsevol mitjà de transport o locomoció durant tot o part del recorregut.
  • El corredor disposarà d’un servei de guarda-roba facilitat per l’organització a l’alberg de Queralbs, on podrà deixar una bossa amb el seu número de dorsal visible (sistema facilitat per l’organització). Tot aquest material serà vigilat i lliurat al corredor a la seva arribada a l’alberg. L’horari de tancament serà a les 15:30h,si no s’ha recollit abans d’aquesta hora caldrà dirigir-se al mateix Alberg, ja que l’organització ho deixarà allà sense fer-se’n responsable.
 • El corredor disposarà durant tota la cursa i també a l’arribada, a Núria – Fontalba i Puigmal, d’avituallaments líquids i sòlids d’ús exclusiu per a corredors, no acompanyants.
 • S’establiran dues categories : homes I dones absolutes. L’organització farà un acte de lliurament de premis. Els premis per categoria seran :
  • 1er Classificat per categoria: 300 eur.
  • 2on Classificat per categoria: 200 eur, sempre que hi hagi un mínim de 15 participants per la seva categoria.
  • 3er Classificat per categoria: 100 eur, sempre que hi hagi un mínim de 25 participants per la seva categoria.
 • La pista d’accés a la collada de Fontalba romandrà tancada al trànsit rodat des de les 7 del matí fins que l’Organització ho autoritzi, aproximadament cap a les 5 hores de cursa pels vehicles que vulguin pujar i cap a les 5 i ½ hores pels vehicles que vulguin baixar
 • Gran part del recorregut es realitza dins el l’Espai Natural Protegit (PEIN) del Puigmal. Es demana col·laboració per part de tots els participants en la preservació del medi-ambient, utilitzant únicament les bosses de brossa ubicades en els diferents avituallaments per a llençar-hi deixalles.
 • L’organització es reserva el dret de poder modificar aquest reglament, notificant amb la suficient antelació qualsevol modificació al mateix.
 • Es posarà a disposició dels participants i interessats, diferents espais de pàrquing a l’Alberg Maristes La Farga. Durant tot el cap de setmana restarà prohibit aparcar al pàrquing del cremallera de Núria, així com dins el poble de Queralbs (reservat pels veïns i comerços residents).
 • Per a informació sobre allotjaments i establiments de restauració consulteu la web www.elripolles.com
[/unordered_list]